Bukan Wajah Je Perlu Cantik..Tumit Kaki Pun Jangan Sampai Berkerak..Jom Hilangkan Rekahan Tumit Kaki Dengan Bahan Ini!

Loading...

Tips tumit merekah bersinar dalam 5 minit hanya guna 2 barang je.
 
Jangan duk pandang rendah tang tumit merekah. Tumit pun ada hak nak melawa, bergojes, ada skin haluih mulus bak muka ploles jugak
 
Yer korang, nampak tua bukan je pada paras rupa! orang tengok kaki pun boleh kata kita tua. Bukan sorang je tapi ramai hat tegur kaki datin dah macam orang tua padahal umor baru 26. Malu sungguh!
 
Datin berlapang dada nak share tips basmi masalah tumit merekah hanya guna barang kat dapur je. 

Image may contain: shoes

Kredit : Siti Norshafika Amran
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*