Mudahnya Nak Cantik Berseri..

Loading...

Image may contain: drink

CANTIK DENGAN BAHAN DAPUR .

Mekra nak share dengan korang korang yang nak hilangkan jerawat dan parut jerawat. Mekra guna ni je tau buat masker . Muka pon makin berseri seri jurrr.

Bahan dia sangad jimat. Guna bahan dapur je.

Serbuk kunyit
Madu
Air suam/sejuk.

Cara dia senang sangad tak sampai 3 minit.

Ambik 1/2 sudu makan kunyit. Lepas tu kan masuk sedikit madu dan air . Kacau sampai sebati hokey.

Pastu sapukan kat muka sampai kering. Kalau macam Mekra sapu kat area jerawat dan parut jurr

Lepas tu first sekali cuci dengan air suam dan kali kedua cuci dengan air sejuk untuk tutup pori pori balik.

Insyallah kalau kosisten pakai masker ni akan nampak jerawat,parut akan hilang dan pudar

Silakan tekan #Share untuk manfaat bersama .

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Kredit : syahirah mokhtar

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*